Banda PES

Bandă PES produsa in Romania direct de la fabrica

Banda PES se foloseşte pentru a lega baloții de deşeu şi pentru a asigura marfă. Comandați orice cantitate de Bandă PES şi accessorii la un preț corect, cu livrare rapidă din stocul permanent, direct de la fabrica din Bolintin-Deal. Contactați-ne şi vă vom oferi consultanță gratuită în alegerea tipului de bandă potrivit. În sprijinul alegerii potrivite, vă punem la dispoziție mostre de bandă.

Produse

Prețurile nu conțin TVA. Plata prin OP, Card sau Ramburs la curier. Livrare din depozit, GLS sau Raben. Ne găsiți pe SEAP.

bandă de legat baloți bandă de balotat ață de balotat bandă de legat bandă presă de balotat sfoară balotat bandă hotmelt bandă textila bandă neţesută

Laborator

Garanție şi Calitate

Din anul 2012, combinăm materii prime de înaltă calitate cu mare atenție, folosind utilaje de ultimă generație cu scopul de a lansa pe piață produse fără concurență.


Deținem un laborator de testare propriu în care sunt efectuate probe pentru fiecare lot, în vederea asigurării unor produse conforme şi corecte care vor putea satisface nevoia şi exigența oricărui client.


Contactați-ne

E-mail:mail@lampero.ro

A doua literă din alfabet este Politica de confidențialitate