Servicii Consultanta

Consultanta Tryton

Lampero oferă consultanta pentru sistemul ERP Tryton. Noi am localizazat Tryton pentru utilizare în România din punct de vedere al traducerii, actualizare curs valutar automat și identificatori. Avem o implementare de referința.

Fiind cu sursa deschisa puteti sa il rulati pe infrastructura dvs gratuit, sau puteti sa faceti un abonament pentru gazduire cu un furnizor de servicii.

Luați legătură la dmoustos arond lampero punct ro pentru a afla cum se poate simplifica activitatea dvs cu Tryton. Oferim o demnostratie personalizata gratuit.

Tryton

Ce este Tryton

TRYTON® este un soft pentru companii, ideal pentru companii de orice marime, este usor de utilizat, complet si 100% cu Sursa Deschisa.

Tryton este un application framework compus din baza de date, server si client care include module precum: contabilitate, vanzari, storuci, CRM, achizitii, productie, coletarie si creare de etichete pentru curieri, gestiune de proiecte. Tryton este programat in limbajul Python, si are o comunitate de dezvoltatori si un ONG din Belgia in spate. Exista un client aplicatie pentru calculator (windows, linux), un webclient si un client pentru scripting.

tryton.org
Forum
Demo
Documentație
Sursa

Contributii

Proiectul Tryton fiind una cu sursa deschisa si dezvoltata de comunitate, suntem interesati in contributii si imbunatatiri. Daca va intereseaza si aveti cunostinte tehnice puteti sa contribuiti direct, sau sa luati legatura cu noi. Ne intereseaza in special (nepublicat momentan) modulul planul de conturi si impozite pentru romania, obtinere al datelor firmelor din romania de la anaf si traduceri.